Zielona fasolka szparagowa z sezamem

Obiecałam i jest 🙂 Przepis na niezwykle aromatyczną zieloną fasolkę z sezamem i czosnkiem.

Składniki

  • 1/2 kilograma zielonej fasolki szparagowej
  • 2 ząbki czosnku
  • 1 łyżka sklarowanego masła
  • 1 łyżeczka sezamu
  • sól

Wykonanie


Fasolkę gotujemy w osolonej wodzie, odcedzamy i kroimy na kawałki.
Na patelni rozgrzewamy masło. Dodajmy przeciśnięty przez praskę czosnek i sezam. Mieszamy i wsypujemy fasolkę. Smażymy przez około 2 minuty dokładnie mieszając, tak by wszystkie fasolki były idealnie obtoczone aromatycznym masłem i sezamem i …gotowe.

Smacznego 🙂

 

 

Zostawiam Wam przepis biegnę zrobić opłaty i wysłać przed urlopem zaległe przesyłki. Znacie firmę epaka.pl ? Jeśli nie to mogę Wam polecić jako solidną i tanią firmę kurierską. Pomocni pracownicy udzielą nam wszelkich informacji oraz poradzą jak poprawny sposób zapakować nawet najbardziej kłopotliwe urządzenie.

Zapisz

Zapisz

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://kasia-testuje.pl/zielona-fasolka-szparagowa-z-sezamem/
SHARE
Pinterest
Pinterest
Instagram

One comment

Dodaj komentarz

%d bloggers like this: